Onze diensten

ESL-Projects uit De Panne biedt een waaier van diensten aan voor al uw projecten. Wenst u een raam, een nieuw dak, of u zoekt iemand voor de renovatie van uw woning, dan bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring van totaalprojecten, interieur op maat, skeletbouw, renovaties,… beschikken we over de nodige knowhow om u op professionele manier en steeds binnen uw budget verder te helpen met uw bouwproject!

Samen met u zoeken we steeds naar een gepaste oplossing voor uw idee of project. Uw inspraak en onze expertise leiden het project tot een mooi, afgewerkt geheel. Ongewenste verrassingen zal u bij ESL-Projects niet ontdekken. Onze open communicatie en rechtlijnige aanpak zijn onze manier van werken. Ons takenpakket is ruim, dus zit u met een vraag of heb je een idee ? Contacteer ons dan spoedig, we staan steeds open voor een gesprek.

 

Algemene Schrijnwerken Vantyghem BV

Bij ESL-Projects uit De Panne kunt u terecht voor al uw schrijnwerkerij-projecten. Is het nu voor een meubel of voor skeletbouw, wij bieden u professionalisme aan voor ieders budget. Het absolute voordeel van schrijnwerk is dat we veelzijdig, betaalbaar en op maat kunnen werken voor uw project.

Zo bent u niet gebonden aan standaardafmetingen of kleuren. U als klant geniet van een absolute vrijheid. Inbouwkasten gemonteerd onder schuine muren zodoende u geen plaatsverlies krijgt is maar 1 van de vele mogelijkheden van schrijnwerk.

Interieur op maat Vantyghem BV

Interieur op maat:

Onze schrijnwerkerij is 100% veelzijdig. Veel breder dan je misschien op eerste gezicht zou denken  Zo investeren we ieder jaar in het uitbreiden van onze mogelijkheden..

U kan bij ons terecht voor o.a. : kasten, vestiairekasten en dressings, meubels, keukens, (houten) trappen of trapleuningen, poorten, (massieve) binnendeuren, zolderinrichting, winkel- of horeca-inrichting, of zelfs vliegenramen en luiken.

Aarzel niet en neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Dak- en Gevelwerken Vantyghem BV

Ook voor grotere projecten, zoals dak en gevelwerken, totaal renovatie, skeletbouw,.. kunt u bij ESL-Projects terecht. Wij staan garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze projecten.

U wil een nieuw project starten, maar u ziet door het bos de bomen niet meer? Aarzel dan niet en contacteer ons zo spoedig mogelijk. We helpen uw idee omvormen tot een prachtige realisatie.

Enkele van onze merken

HAROL: zonwering, garagepoorten, rolluiken en buitenleven
ISOVER: dakisolatie, vloerisolatie, spouwisolatie
RECTICEL:  dakisolatie, vloerisolatie, spouwisolatie
SKYLUX:  dakvensters, lichtkoepels, veranda, lichtstraten, dakrand en goten

SUR-SEAL: epdm voor dak-en waterdichtingen
VELUX:  dak-en platdakvensters, lichttunnel, lichtstraten, lichtkoepels
SCHÜCO: ramen, deuren, schuifdeuren, gevels, veranda’s